Benim Çilingir Başlarken Çalışmak

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında mütebaki kişi dirimını yitirdi

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının öğür sandığını taşıyarak kafaladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle konuştu:

Örneğin sıfır kapıyı monte geçirmek, kapıya kilit sistemini oluşturmak, anahtar kopyalamak evet da sıfırdan anahtar satmak temellıca iş tanılamamlarıdır.

Bir zamanlar geldi, alışverişini çok yerinde ve gerektiği kabil yaptı. Ne gün ihtiyacımız olsa kesinkes kendisi ilk tercihimiz olacak.

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt problemlerınızda çözümler sunuyoruz.Tecrübeli ustalarımız ile munis fiyatlara kaliteli ve hızlı servis sağlıyoruz. Ayrıca Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Şu esas denli çilingir olarak aldığı hiçbir ahacık muvaffakiyetsiz olmadığını ve gittiği her kapıyı açmış olduğunı anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Tecrubem ve hijyenik iscilikle her turlu Çilingir mobilya yapimi onarım ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Baba Yaprak, 2020 senesinde koca kızı Miyase Nur'un talebi üzerine tekaüt olup iş yerini kızlarına devretti ve dem devran onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik Çilingir otomat takilir

Dilek Edilen Hizmetin Niteliği: şeb çilingir çağırma durumu alelumum ivedili bir yoksulluktan kaynaklanır ve bu durumda çilingirin sunduğu hizmetlerin niteliği veya kompozitşıklığı da pahaı etkileyebilir.

Osmanlı saraylarında Padişahların yiyeceklerini tadan çeşnigir ya da çeşnicibaşının sofrasına benzemesinden kaynaklanmıştır.

Sıkıntısızşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Kaygı etmeyin. Size Bir telefon derece yakınız. Aracınızın anahtarını yürekerde mi unuttunuz ?

İnsanlar hengâm dem dar anahtarını bâtıneride unutabilir evet da kaybedebilir. Bununla omuz omuza iş yeri anahtarını, yazlık evinin anahtarını da unutma problemi ile karşı önya kalabilir.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak ihtimam sunmaktayız.

Report this wiki page